September 25, 2021
Për reklamim na kontaktoni në numrin: +355 69 800 8008

Ilir Meta nuk i ndahet Ramës: Mjaft me te dera sekrete, ku e ke shëndetësinë falas?

Presidenti i republikës së Shqipërisë, zoti Ilir Meta, ka publikuar para pak minutash një status në faqen e tij zyrtare në Facebook.

Meta shpreh edhe njëherë shqetësimin lidhur me situatën që ka krijuar Covid-19 në spitalet dhe shëndetësinë shqiptare. Ai gjithashtu i kërkon Ramës të heqë dorë nga tenderit sekretë që jep tek oligarkët.

Statusi i Metës në Facebook:

Copyright 2020 SEMAFORI.AL, All Right Reserved. Design by / tido.al /